Workshops

Hoe gaat het in zijn werk

In de dotpainting workshops kies je om te beginnen vijf kleuren acrylverf. Je mengt deze verf - na een duidelijke uitleg - met een medium en gaat daarna oefenen met het zetten van stippen in verschillend formaat. Natuurlijk ligt alles wat je nodig hebt om mooie ronde dots te maken voor je klaar en doe ik eerst voor hoe je het dot gereedschap het beste kunt gebruiken.

Zodra je tevreden bent met je dots, kies je een ondergrond om op te werken. Ik heb keien in verschillende maten, kleine canvasjes en houten waxinelichthoudertjes . Je kunt hierop intuïtief te werk gaan en gewoon je gevoel volgen of je kunt vooraf een eenvoudig ontwerp maken, bijvoorbeeld een mandala.

Duur en kosten

De workshop duurt in totaal vier uur en daarmee heb je voldoende tijd om in ieder geval één dot painting te maken. Ben je klaar en is er nog tijd over, dan mag je verder stippen op een tweede werkstuk. Per persoon is er echter maximaal één grote kei beschikbaar.

De workshop dot painting kost € 45,-. Het materiaal is hierbij inbegrepen, evenals koffie, thee en iets lekkers. Je betaalt vooraf; nadat je je hebt aangemeld stuur ik je een factuur.

Data workshops

De workshops beginnen om 13.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Nieuwe workshopdata volgen zo snel mogelijk. Wil je op de hoogte blijven? Stuur een mailtje naar smashingstones@xs4all.nl en/of houd de website in de gaten!